Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с паленето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с паленето

Здравейте колеги,преди 2 седмици си купих алфа 156 1.8 т.с 140 к.с с газов инжекцион.Смених ремък ролки водна помпа абе всичко, 5-6 пъти пали 1 не пали.Махах акумулатора и уж запалваше сега и така не иска само тя като реши пали.
    Някакви преположения какво може да е и да ми кажете в гараж вентура мисля да закарам ок ли е там.

Първоначално публикувано от tampico Покажи съобщение
    Здравейте колеги,преди 2 седмици си купих алфа 156 1.8 т.с 140 к.с с газов инжекцион.Смених ремък ролки водна помпа абе всичко, 5-6 пъти пали 1 не пали.Махах акумулатора и уж запалваше сега и така не иска само тя като реши пали.
    Някакви преположения какво може да е и да ми кажете в гараж вентура мисля да закарам ок ли е там.
    Първо една диагностика.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Дебитомер, свещи, бобини проверени ли са?
      Now: 156 2.5 V6 24V
      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Днес я закарах в гараж вентура и резултатите са плачевни май.Утре ще имам резултат стискайте палци да е евтино

Comment

Оказа се неправилно зацепен ремък и то с три зъба дано да са прави и всичко да е ок вече

Comment

Оказа се неправилно зацепен ремък и то с три зъба дано да са прави и всичко да е ок вече
            Къде прави първоначалното обслужване на ангренажа, за което писа в първия си пост?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

в един сервиз на ул.Пирин в София

Comment

Working...
              X